Coca Cola introduceert nieuwe producten in Japan

Voor Coca Cola is Japan een belangrijke afzetmarkt. Maar ook een lastige: klanten zijn er namelijk niet trouw aan één merk. Producenten moeten daarom extra creatief zijn om de consument vast te houden. En daarom heeft de frisdrankfabrikant twee nieuwe innovaties op de markt gebracht:

  • Cola met alcohol (Chu-hi). Chu-hi is een lokale drank, een soort cocktail van koolzuurhoudend water, een aroma van bijvoorbeeld perzik of citroen en de gedistilleerde drank shōchū. Shōchū kan uit veel ingrediënten bestaan, zoals rijst, bruine suiker en zoete aardappel. Het bevat tussen de 25 en 45 procent alcohol. Chu-hi is de eerste alcoholische drank die Coca-Cola lanceert in zijn 126-jarige geschiedenis.
  • Coca Cola Clear. In plaats van het karamelkleurige drankje presenteert Coca Cola nu dezelfde smaak frisdrank, maar dan volledig kleurloos. Het was volgens de makers een grote uitdaging om de smaak van een gewone cola in een transparante vloeistof te verwerken.

Beide dranken zullen de komende tijd alleen in Japan verkrijgbaar zijn.

Alles te weten komen over het prachtige Japan?

Schrijf u nu in voor de aankomende Reis-Info-Middag. In een paar uur komt u veel te weten over Japan.

Schrijf u nu in

Een reis boeken bij TAO? Zo werkt TAO

Wilt u een reis boeken? TAO biedt zowel maatwerk als Easy-to-go reizen. Lees hier hoe u een reis naar Japan boekt.

Hoe werkt het

Vraag de TAO brochure aan

Ontvang een exemplaar via de post.

Schrijf u nu in

Bekijk ook onze andere blogposts


Masterclass Succesvol Zakendoen met Japan

15-03-2024

De masterclass van TAO Japan Specialist geeft een introductie in de Japanse zakencultuur en etiquette. Deze bepalen voor een groot deel de communicatie met Japanners. Kennis hiervan zal onnodige ruis in het contact wegnemen. Verder is de masterclass er op gericht om u startklaar te maken voor een zakenreis naar Japan of u voor te bereiden op het ontvangen van een Japanse delegatie.

verder lezen

Nog beperkte mogelijkheid inschrijven Japan Reis-Info-Middag

15-03-2024

De middag is vaak weken van tevoren volgeboekt. Schrijf u daarom tijdig in.

verder lezen

Japan Reis-Info-Dag: Za. 29 juni, 13.30 tot 16.30

15-02-2024

Een inspirerende Japan middag met thee-proeverij, sake-proeverij en heerlijke Japanse hapjes/drankjes in het centrum van Amsterdam. Deelname aan deze middag maakt dat u beter voorbereid op reis gaat.

verder lezen