Over TAO Japan Specialist

TAO Japan Specialist organiseert unieke individuele reizen. Voor zowel individuele reizigers als voor uw eigen groep (familie of vrienden) maakt TAO een Reis op Maat. Met TAO kunt u Japan 'anders dan anders' beleven en vooral ver van de gebaande paden. Moeilijke vragen zijn voor ons een uitdaging. De mogelijkheden zijn onbegrensd. Vertrouw op onze Japan expertise, wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt. Met de kaart van Japan op tafel ontwerpen wij samen met u uw eigen droomreis. Onze passie voor Japan motiveert ons tot het bedenken van unieke routes. Geïnspireerd raken wij vooral door uitdagende vragen van onze toekomstige TAO maatwerk reizigers.

De TAO maatwerk reiziger is iemand die graag zelfstandig reist. Het zelf ontdekken en cultuur opsnuiven gecombineerd met ontmoetingen met het ware Japan.
Wij van TAO zijn volledig gespecialiseerd in Japan, Japan en Japan. Dat betekent ook dat wij als geen ander uw specifieke interesses en wensen kunnen vertalen naar wat en waar dit in Japan het best te vinden is. U bereikt grote tijdwinst met het uitbesteden van de opzet van de reis aan TAO.

TAO wil graag weg van de massa, naar het Japanse platteland. En dan vooral genieten en ontdekken. U hoeft zich geen zorgen te maken over ‘hoe kan ik mijn weg vinden zonder Japans te spreken’ noch over het vervoer of de hotels.

Denk u eens in: na een enerverende dagtrip bent u verzekerd van een hartverwarmende ontvangst in een zorgvuldig door TAO gekozen traditioneel Japanse herberg. De gastvrouw nodigt u uit om in uw authentieke Japanse kamer plaats te nemen en te genieten van Japanse thee en een lekkernij. En wat is er mooier met uitzicht op de omringende bergen en het geluid van de nabije rivier. Dat is Japans genieten, eenvoud met oog voor detail.

Mijn droom als TAO Japan Specialist

Als jong meisje droomde Leydy Lübbers al van andere culturen en de wijde wereld intrekken; "Na het doctoraal Landschapsecologie werkte ik 10 jaar als reiscoördinator in Japan, China-Tibet, Thailand, Burma, Indonesië en Korea. In 1989 besloot ik me volledig te specialiseren in Japan door TAO Japan Specialist op te richten".

"Voor mij is Japan nog altijd één grote ontdekkingstocht, steeds weer gaat er een deur open. Zo is in 35 jaar stap voor stap het grote TAO netwerk van relaties in Japan opgebouwd. Hierdoor openen zich deuren die voor anderen gesloten blijven. Met volle aandacht en bruisend van ideeën wordt voor elke reiziger een eigen unieke reis ontworpen".

Wij van TAO kiezen ervoor dieper Japan in te duiken. Dit blijkt ook uit onze naam. In de Oosterse filosofie betekent TAO ‘de levensweg’. Maar wij als ervaren reizigers zeggen ook ‘de weg van reizen heeft invloed op het leven’. En tenslotte betekent TAO ook Travel-Advice-Office.

Onze missie: het beste uit twee werelden bij elkaar brengen & duurzaamheid

Wij stimuleren mensen zich open te stellen voor ‘anders denken’ en zo ogenschijnlijke tegenstellingen met elkaar te verbinden.
Als reisspecialist hechten wij veel belang aan het verminderen van de druk die toerisme uitoefent op de natuurlijke en sociale leefomgeving.
Wij streven naar een constante verbetering op het gebied van verantwoord reizen.
Wij proberen het duurzame karakter van de reizen zoveel mogelijk te bevorderen en de negatieve effecten tot het minimum te beperken.
Daarom organiseren wij:

Waarom TAO Japan Specialist?

TAO onderscheidt zich meer dan 35 jaar met onze succesformule die ons al jarenlang tevreden klanten oplevert. Onze expertise op het gebied van maatwerk en Japan is uniek. Een reisroute waarbij u individueel (of met uw eigen groep) Japan verkent. Wij ondersteunen u ánders dan ándere organisaties. U vindt uw weg met ons TAO Travel Plan zónder een woord Japans te spreken. Wij zorgen voor uitgebalanceerde routes naar álle delen van Japan. Zo beleeft u het ándere Japan. Soms kiezen wij voor een eenvoudige maar bijzondere tempel, een boerderij, berghut of homestay. Eenvoud met oog voor detail. Op een ander moment een luxe ryokan of onsenhotel (=spa). Een sake proeverij, thee-ceremonie, Wagyu beef diner of trouwceremonie in Japanse Kimono en vele andere extra's zijn mogelijk.

TAO is een bijzondere specialist voor Japan reizen

Wij organiseren individuele maatwerkreizen en reizen voor uw eigen groep (familie of vrienden). Eventueel met TAO reisleider. Naast onze maatwerkreizen bieden we ook een aantal zorgvuldig samengestelde reizen met een vast reisplan: Easy-to-go.

Lees meer over Reizen Op Maat Bekijk onze Easy-to-go reizen