Over TAO Japan Specialist

TAO Japan Specialist organiseert unieke individuele reizen of met uw eigen groepje vrienden of familie. TAO maakt uw persoonlijke Reis op Maat. Met TAO kunt u Japan 'anders dan anders' beleven en vooral ver van de gebaande paden. Juist moeilijke vragen zijn voor ons een uitdaging. De mogelijkheden zijn onbegrensd. Vertrouw op onze 40 jaar Japan expertise, wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt. Met de kaart van Japan op tafel ontwerpen wij, tijdens het Reis-Ontwerp-Gesprek, samen uw eigen droomreis. Onze passie voor Japan motiveert ons tot het bedenken van unieke routes. Geïnspireerd raken wij vooral door uitdagende vragen van onze toekomstige TAO maatwerk reizigers.

De TAO maatwerk deelnemer reist graag zelfstandig en snuift graag cultuur op gecombineerd met ontmoetingen met het ware Japan.
Wij van TAO zijn volledig gespecialiseerd in Japan, Japan en Japan. Dat betekent ook dat wij als geen ander uw specifieke interesses en wensen kunnen vertalen naar wat en waar dit in Japan het best te vinden is. Het vele uren zoeken op internet wat Japan te bieden heeft laat u aan onze Japan specialist over.

Wij van TAO gaan graag weg van de massa, op naar het Japanse platteland. En dan vooral genieten en ontdekken. U hoeft zich geen zorgen te maken over ‘hoe kan ik mijn weg vinden zonder Japans te spreken’ noch over het vervoer of de hotels.

Stel u eens voor . . . .
Na een enerverende dagtrip bent u verzekerd van een hartverwarmende ontvangst in een traditioneel Japanse herberg.
De gastvrouw nodigt u uit om in uw authentieke Japanse kamer plaats te nemen en te genieten van Japanse thee en een lekkernij.
En wat is er mooier met uitzicht op de omringende bergen en het geluid van de nabije rivier.
Dat noemen wij comfortabel Japans genieten, eenvoud met oog voor detail.

Mijn droom als TAO Japan Specialist

Als jong meisje droomde Leydy Lübbers al van andere culturen. Ik wilde de wijde wereld in. Na het doctoraal examen Landschapsecologie aan de Universiteit van Amsterdam werkte ik 10 jaar als coördinator Azië en reisleider in Japan, China-Tibet, Thailand, Burma, Indonesië en Korea. In 1989 besloot ik me volledig te specialiseren in Japan door TAO Japan Specialist op te richten.

Voor mij is Japan nog altijd één grote ontdekkingstocht. Steeds weer gaat er een nieuwe deur openen zich deuren die voor anderen gesloten blijven. Zo is in 40 jaar stap-voor-stap het grote TAO netwerk van relaties in Japan opgebouwd. Met volle aandacht en bruisend van ideeën wordt voor elke reiziger een eigen unieke reis ontworpen.

Wij van TAO reizen bij voorkeur dieper Japan in.
Kom bij ons gerust met moeilijke vragen over Japan.

TAO betekent in de Oosterse filosofie ‘de levensweg’.
Als ervaren reizigers zeggen wij ‘de weg van reizen heeft invloed op het leven’. Maar TAO betekent ook 'Travel-Advice-Office'.

Onze missie: het beste uit twee werelden bij elkaar brengen.

Wij stimuleren mensen zich open te stellen voor ‘anders denken’ en zo ogenschijnlijke tegenstellingen met elkaar te verbinden.
Als reisspecialist hechten wij veel belang aan het verminderen van de druk die toerisme uitoefent op de natuurlijke en sociale leefomgeving.
Wij streven naar een constante verbetering op het gebied van verantwoord reizen.
Wij proberen het duurzame karakter van de reizen zoveel mogelijk te bevorderen en de negatieve effecten tot het minimum te beperken.
Daarom reizen wij zo veel mogelijk bij lange afstanden met de 'bullettrein' in plaats te gaan vliegen.
TAO brengt haar missie in de praktijk bij de organisatie van:

 • Reizen:
  Unieke individuele Japan reizen
 • Trainingen:
  Succesvolle communicatie met Japan
 • Bedrijfsuitjes:
  Speurtocht Japan-V.O.C. in hartje Amsterdam

Waarom TAO Japan Specialist?

TAO onderscheidt sinds de start in 1989 met haar succesformule die al jarenlang tevreden klanten oplevert. Onze expertise op het gebied van maatwerk en Japan is uniek. Een reisroute waarbij u individueel (of met uw eigen groep) Japan verkent. Wij ondersteunen u ánders dan andere reisorganisaties. U vindt uw weg met ons 'TAO Travel Plan' zónder een woord Japans te spreken.


Wij zorgen voor uitgebalanceerde routes naar álle delen van Japan. Zo beleeft u het ándere Japan. Soms kiezen wij voor een eenvoudige maar bijzondere tempel, een boerderij, berghut of homestay. Eenvoud met oog voor detail. Op een ander moment een luxe ryokan of onsenhotel (=spa). Een sake proeverij, thee-ceremonie, Wagyu beef diner of trouwceremonie in Japanse Kimono en vele andere extra's zijn mogelijk.

 • Inventarisatie van uw wensen in een persoonlijk gesprek
 • Onbezorgd genieten, uw reis volledig op maat gemaakt
 • Verdieping in de Japanse cultuur en gewoontes
 • Actief Japan verkennen: wandelen, fietsen, island hopping
 • 'Meet the locals': op de thee, eten of slapen bij een Japans gezin
 • Afwisselend vervoer: boemeltreintjes, bullettrein, kabelbaan, huurauto

TAO is een bijzondere specialist voor Japan reizen

Wij organiseren individuele maatwerkreizen en reizen voor uw eigen groep (familie of vrienden). Eventueel met uw privé TAO reisleider. Naast onze maatwerkreizen bieden we ook een 'Easy-to-go-Startpakket' aan. U maakt zelf thuis uw reisroute. Wij checken uw hele route op risico's onderweg en haalbaarheid.

Lees meer over Reizen Op Maat Bekijk ons Easy-to-go Startpakket

TAO Japan reizen

Bezoekadres (uitsluitend op afspraak):
Koninklijk Instituut voor de Tropen
Mauritskade 64, Amsterdam

Postadres
TAO, Waldenlaan 94
1093NH, Amsterdam
KvK 332 364 69
BTW 0763.40.806.B.01

020 623 50 67
info@japan.nl

Zaken doen in Japan


 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Corona - Reisadvies Japan