Hoe werkt TAO Japan Specialist?

Een maatwerkreis Japan, een ‘once-in-a-life-time experience’

Wij nemen uw wensen en interesses als uitgangspunt voor het samenstellen van uw reis naar Japan. Vol toewijding en altijd up-to-date zoeken wij voor u naar de mogelijkheden in Japan. Wij kennen ‘het land van de rijzende zon’ al 40 jaar. Onze expertise levert u veel tijdwinst op. U hoeft niet heel internet af te speuren. TAO geeft u een onafhankelijk en eerlijk advies. TAO Japan Specialist werkt persoonlijk. Van begin tot einde is een en dezelfde reisadviseur uw aanspreekpunt.

1. Inspiratie op de TAO Reis-Info-dag

De Japan Reis-Info-Middag is informatief en vormt een bron van ideeën. Het is de start voor het samenstellen van uw droomreis naar Japan. U maakt kennis met Japan en de reisadviseur van TAO Japan Specialist. Tijdens deze middag krijgt u middels een presentatie met prachtige beelden een goede indruk van wat Japan te bieden heeft. Wij laten u ook een stukje Japan beleven via heerlijke Japanse snacks en een sake-proeverij, een traditionele Japanse rijstwijn.

2: Persoonlijk advies: Van idee tot droomreis naar Japan

Na deelname aan de Japan Reis-Info-Middag kunnen TAO maatwerkreizigers een afspraak maken voor een individueel Reis-Ontwerp-Gesprek. Vooraf vragen wij u om de speciaal door TAO ontwikkelde vragenlijst in te vullen, waarop u uw wensen en interesses kenbaar maakt. In het gesprek van 2,5-3 uur, gaan wij dieper op uw specifieke reis. Dit is met de kaart van Japan op tafel en een op maat gemaakte PowerPoint presentatie. Wij nemen een paar voor u gemaakte voorstel-reisroutes met u door. Vanaf hier werken we samen richting uw definitieve reisroute, voor het realiseren van uw droomreis.

3: Uw reisroute is klaar, de offerte wordt gemaakt

Nu de reisroute vaststaat kan de offerte gemaakt worden. Wij checken nogmaals uw reisroute tot in detail en overleggen met onze Japanse relaties of deze realiseerbaar is. U ontvangt ongeveer een week na het gesprek de offerte met prijsspecificatie en een lijst met de opties die u kunt bijboeken. Zo houdt u uw eigen budget in de hand.

4: Vol vertrouwen en zorgeloos op reis naar Japan

In de week voor vertrek is het eindgesprek waarin we tot in detail uw reisroute doornemen. U ontvangt vouchers voor hotels en vervoer (kabelbaan, bus, ferries en boemeltreintjes). Ook krijgt u het TAO Travel Plan. Dit is uw ‘reisleider’ met plattegronden, hotelroutekaarten, timetables, hotellijsten, wandelroutes, fietsroutes, informatie over musea, tempels, architectuur, kunst etc. Dit maakt dat u zonder Japans te spreken, zonder stress en vol vertrouwen naar Japan afreist.

OPMERKINGEN
1. Voor wie een kant en klare TAO-reis wil, zijn wellicht onze Easy-to-go reizen interessant.
2. TAO Japan Specialist verkoopt geen ‘losse’ vliegtickets of railpassen. Zoek info op het internet.

TAO Japan Reis-Info-Middag

Tijdens de TAO info-middag vertellen wij nog meer over Japan. Ook een keer een middag bijwonen? Schrijf u nu in!

Schrijf u nu in

Heeft u vragen over TAO?

Vragen over onze reizen naar Japan? Bel of mail TAO.

Ga naar contact

Meer info in ons blog

Lees in ons blog meer nieuws, tips en leuke weetjes over Japan

Ga naar het blog