Hoe werkt TAO Japan Specialist?

Op reis naar Japan, once-in-a-life-time

Onze Japan specialisten nemen uw wensen en interesses als uitgangspunt. Vol passie zoeken wij voor u naar de mogelijkheden in Japan. Wij kennen Japan al ruim 30 jaar tot in de verste uithoeken. Onze expertise levert u vooral veel tijdwinst op. U hoeft niet heel internet af te speuren. Het doel van TAO is om u een onafhankelijk en eerlijk advies te geven. TAO Japan Specialist werkt persoonlijk, wat tot uiting komt dat van begin tot eind één en dezelfde Japan specialist uw aanspreekpunt is. U kunt erop vertrouwen dat wij altijd up-to-date zijn van de meest recente mogelijkheden.

1: Inspiratie op de TAO Japan Reis-Info-Middag

De Japan Reis-Info-Middag is informatief en een bron van ideeën. Het is de start voor het samenstellen van uw droomreis naar Japan. U maakt kennis met Japan en de reisadviseurs van TAO Japan Specialist. Tijdens deze middag krijgt u middels een presentatie met prachtige beelden van Japan een goede indruk wat het land te bieden heeft. Wij laten u een stukje Japan beleven via een theeproeverij, traditioneel Japanse likeur, sakeproeverij en bijzondere Japanse snacks.

2: Persoonlijk advies: Van idee tot droomreis naar Japan

Na de Japan Reis-Info-Middag volgt voor TAO Maatwerk reizigers een individueel gesprek. Op voorhand vragen wij u een speciaal door TAO ontwikkelde vragenlijst in te vullen waar u uw wensen en interesses kenbaar maakt. Wij nodigen u dan uit om op kantoor, met de kaart van Japan op tafel en een op maat gemaakte PowerPoint presentatie, een voorlopige opzet van de reisroute door te nemen. Vanaf hier werken we gezamenlijk richting de definitieve reisroute, waarin u al uw wensen en interesses terug vindt.

3: Uw reisroute is klaar dus de offerte wordt gemaakt

Nu de reisroute vaststaat kan de offerte worden gemaakt. Wij checken (nogmaals) uw reisroute tot in detail en kijken of deze bijvoorbeeld qua tijd realiseerbaar is. De offerte ontvangt u binnen 2-3 dagen na het gesprek met prijsspecificatie, een lijst met welke extra opties u kunt bijboeken.

4: Vol vertrouwen en zorgeloos op reis naar Japan

In de week voor vertrek is het eindgesprek waarin we tot in detail uw reisroute doornemen. U ontvangt uw vliegtickets en vouchers voor hotels en vervoer (kabelbaan, bus, ferries en boemeltreintjes). Ook krijgt u het TAO Travel Plan mee. Dit is uw ‘reisleider’ met plattegronden, hotelroutekaarten, timetables, hotellijsten, wandelroutes, fietsroutes, informatie over musea, tempels, architectuur, kunst etc. Dit maakt dat u zonder Japans te spreken, zonder stress en vol zelfvertrouwen naar Japan afreist.

OPMERKING
1. Voor wie een kant en klare TAO-reis wil, zijn wellicht onze Easy-to-go reizen interessant.
2. TAO Japan Specialist verkoopt geen ‘losse’ vliegtickets of railpassen. Hiervoor verwijzen wij u naar internet.

TAO Japan Reis-Info-Middag

Tijdens de TAO info-middag vertellen wij nog meer over Japan. Ook een keer een middag bijwonen? Schrijf u nu in!

Schrijf u nu in

Heeft u vragen over TAO?

Vragen over onze reizen naar Japan? Bel of mail TAO.

Ga naar contact

Meer info in ons blog

Lees in ons blog meer nieuws, tips en leuke weetjes over Japan

Ga naar het blog