TAO Japan Specialist voor bedrijven

TAO Japan Specialist organiseert masterclasses, bedrijfsuitjes en de trendtour 'Van hier tot Tokyo'.

Masterclass Japan 'In-company'

De beste weg naar succesvolle communicatie met Japan.
Deze masterclass geeft een introductie in de Japanse cultuur en etiquette. Inzicht hierin bepaalt voor een groot deel het succes in de communicatie met Japanners. De masterclass is erop gericht om u startklaar te maken voor een zakenreis naar Japan of om u voor te bereiden op het ontvangen van een Japanse delegatie. Geen theoretische lezing maar communicatie met Japanners 'in de praktijk'.

Met deze masterclass bent u voorbereid op een goede samenwerking met Japanners. Kennis van do’s en don’ts en de Japanse etiquette voorkomt misverstanden tussen u en Japanners. De masterclass wordt afgesloten met een sake-proeverij.

Heeft u interesse in de Masterclass? : bel ons op 020-623 50 67

Masterclass 'Succesvolle communicatie met Japan' (In-company)

Masterclass Japan 'open inschrijving' 17-10-2024

In de masterclass met open inschrijving krijgt u een introductie in de Japanse cultuur en etiquette. Inzicht hierin bepaalt voor een groot deel het succes in de communicatie met Japanners. De masterclass is erop gericht om u startklaar te maken voor een zakenreis naar Japan of om u voor te bereiden op het ontvangen van een Japanse delegatie. Kennis hiervan zal ruis in het contact voorkomen. De kennis van do’s en don’ts van Japanse etiquette maakt dat u misverstanden met Japanners leert te voorkomen. Geen theoretische lezing maar communicatie met Japanners 'in de praktijk'. De masterclass is in Amsterdam op donderdag 17 oktober (15.00-17.30 uur)

Masterclass Japan met open inschrijving

Bedrijfsuitje “Amsterdam Anders”

Een verrassend bedrijfsuitje; speurtocht naar Japan & VOC in hartje Amsterdam.

Een verrassend en uniek bedrijfsuitje gericht op de rijke historie van Amsterdam en Azië. We wandelen langs de kades waar 400 jaar geleden de schepen naar het Verre Oosten vertrokken. Een dagje Oosters genieten in Amsterdam met een ruim scala aan activiteiten.

Een uniek bedrijfsuitje "Amsterdam Anders"

World Expo Japan Osaka 2025

De wereldtentoonstelling Osaka Kansai 2025 is van 13 april tot 13 oktober. In het Nederlands paviljoen wordt de 425 jaar relatie Nederland-Japan gevierd. Nederland onderscheidt zich met een volledig circulair paviljoen. Bezoekers maken in het paviljoen kennis met nieuwe technologieën opgewerkt uit water die hernieuwbare energie toegankelijker kunnen maken voor iedereen. Nederland presenteert het paviljoen met innovatieve oplossingen die Nederland te bieden heeft voor wereldwijde uitdagingen op het gebied van de energietransitie. Het ontwerp van het paviljoen is gemaakt door architectenbureau RAU, ingenieursbureau DGMR, experience design studio Tellart en Japans bouwbedrijf Asnuma. Zij beschikken over ruime ervaring op het gebied van circulair bouwen.

Van hier tot Tokyo. Een bijzondere Japan incentive reis voor iedereen die graag meegaat met een ontdekkingsreis vol met inspiratie en nieuwe ideeën. We starten in Osaka waar we inspirerende locaties bezoeken. Als tussenstop doen we authentiek Kyoto aan en eindigen in futuristisch Tokyo, waar we een internationale beurs, robots in de praktijk, trendy shops, hotels en futuristische bezienswaardigheden bezoeken. TAO Japan Specialist organiseert deze trendtour voor MKB-ondernemers, vernieuwingsgezinde managers en mensen uit bijvoorbeeld de zorg- of creatieve sector.

Japan World Expo Osaka Trendtour

TAO Japan reizen

Bezoekadres (uitsluitend op afspraak):
Koninklijk Instituut voor de Tropen
Mauritskade 64, Amsterdam

Postadres
TAO, Waldenlaan 94
1093NH, Amsterdam
KvK 332 364 69
BTW 0763.40.806.B.01

020 623 50 67
info@japan.nl

Zaken doen in Japan


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Corona - Reisadvies Japan