TAO Easy-to-go Japan: Start verkoop uitgesteld tot: juli 2021

Vanuit 35 jaar maatwerk reiservaring in Japan hebben wij nu ook voor reizigers met een beperkter budget, onder de naam Japan Easy-to-go reizen, een aantal bijzondere rondreizen samengesteld. Alles vanuit onze passie, enthousiasme, kwaliteit en onze grondige Japan kennis. Middels een specifieke Easy-to-go reis kunt u zo onze filosofie achter het reizen ervaren en de liefde voor Japan beleven.

De voordelen van een Easy-to-go

De mooiste reizen door Japan

U heeft keuze uit een Easy-to-go reis met verschillende reisduur. Er zijn vaste dagen dat u kunt vertrekken. De reisroute ligt vast. U bepaalt zelf hoe actief u in een plaats wilt zijn en wat u allemaal in één dag wilt gaan doen. TAO organiseert dát wat essentieel nodig is zoals alle hotels, alle vervoer van plaats tot plaats en sommige extra’s. De vluchten naar en van Japan regelt u zelf.

Het tempo van de Easy-to-go reizen ligt beduidend hoger dan bij een maatwerkreis. Dit maakt dat een Easy-to-go reis echt een reis is voor zich jong voelende, actieve reizigers, die zelf alle praktische reisinformatie via internet of reisboeken bijeenzoeken. Boeking van een Easy-to-go reis gaat via onze website www.japan.nl. Met de Easy-to-go reizen kan een reiziger gebruik maken van onze unieke Japan expertise gecombineerd met de kwaliteit en betrouwbaarheid die u van TAO Japan Specialist mag verwachten.

Welke accomodaties kunt u verwachten bij onze Easy-to-go-reizen?

Wij vinden goed slapen, gastvrijheid en een prettige sfeer belangrijk als basis voor een zorgeloze reis. TAO probeert waar mogelijk te kiezen voor centraal gelegen, comfortabele kleinschalige accommodaties. Meestal overnacht u in een Westerse stijl hotel eventueel een enkele keer afgewisseld met een Japanse herberg (dit staat altijd expliciet vermeld). De verschillen tussen hotels kunnen groot zijn, een hotel in de metropoolstad Tokyo heeft immers een andere uitstraling dan een gemiddeld hotel op het Japanse platteland.

Voor Easy-to-go-reizen kent TAO voor accomodaties verschillende budgetklasses. Deze zijn:

Categorie A: Economy-Budget klasse
Dit zijn eenvoudige westerse stijl hotels met zeer kleine compacte kamers. Het voordeel is dat u hier wel op de kamer een Japanse stijl badkamer heeft (met Japans bad of douche en toilet). Er is beperkte ruimte om bagage op te ruimen (geen kast maar hangers aan de muur) en loopruimte. In de kamer vindt u meestal een klein bureau en een waterkoker.

Categorie hotel B: Comfort klasse 
Vooral in steden vindt u deze westerse stijl hotels (eenvoudige middenklasse/business hotels). U heeft altijd een badkamer met bad of douche en toilet bij de kamer. De kamers zijn iets ruimer dan in de Economy-Budget klasse. In de kamer vindt u meestal een klein bureau en een waterkoker.

Categorie hotel C: Eerste klasse 
De westerse hotels in deze klasse hebben grotere kamers en meer luxe. U heeft altijd een badkamer met bad of douche en toilet bij de kamer. De kamers zijn ruimer dan de Comfort klasse. Deze hotels hebben vaak een of meer restaurants in het hotel.

Categorie hotel D: Luxere klasse 
In deze hotels kunt is het comfort vergelijkbaar met wat u in Nederland vindt in de 4- of 5 sterren hotels. Hiertoe behoren de luxe westerse stijl hotels en luxe ryokans/ryokan-hotels. Hier kunt u vaker met Engels terecht.

Waarborgfonds

TAO Japan Specialist is aangesloten bij:

  • het Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators (GGTO)
  • de Vereniging voor Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Niet Helemaal Wat U Zoekt? Ga Naar Japan Reizen Op Maat

Boek een maatwerk reis naar Japan

Bij TAO Japan Specialist zijn er volop mogelijkheden om individuele maatwerkreizen te boeken. Met maatwerk bedoelt TAO een reis die volledig is toegespitst op uw interesses en wensen.

Waarom reizen op maat?

  • Sluit volledig aan op uw wensen
  • Unieke beleving
  • Ontmoet locals