Het TAO 'Easy-to-Go Startpakket' Japan

Voor avontuurlijke reizigers die zelfstandig hun reis naar Japan willen plannen, hebben wij een 'Easy-to-Go Startpakket' ontwikkeld. Vanuit 40 jaar Japan reiservaring ondersteunen wij nu ook reizigers die thuis een budget-vriendelijke reis willen opzetten. Tijdens het 'Easy-to-go Gesprek' nemen wij met u de risico's en de haalbaarheid van uw reisroute door.
Lees verder op de pagina 'Reizen op Maat' van deze website over de verschillen tussen een TAO 'Reis-op-Maat' en het TAO 'Easy-to-Go Startpakket'.

De voordelen van een 'Easy-to-Go Startpakket'.

Japan op eigen houtje? Voorkom risico's onderweg.

Met het 'Easy-to-Go Startpakket' bepaalt u zelf hoe lang u in Japan wilt verblijven. Wij boeken voor u direct na aankomst de eerste twee nachten in een comfortabel hotel. U bepaalt verder zelf wat u allemaal per dag wilt gaan doen. TAO organiseert alleen dát wat essentieel is: Het reizen in Japan, de vluchten, de railpass en alles wat u in Japan wilt ontdekken regelt u zelf.

Het tempo van 'Easy-to-Go' reizen ligt vaak hoger dan bij een maatwerkreis. Dit komt doordat een 'Easy-to-Go' reis echt een reis is voor zich jong voelende, avontuurlijke reizigers. Bel ons gerust voor boeking van een 'Easy-to-Go' Startpakket. Of zoek meer informatie via onze website www.japan.nl. Met de 'Easy-to-Go' reizen kan een reiziger gebruik maken van onze unieke Japan expertise gecombineerd met de kwaliteit die u van TAO Japan Specialist mag verwachten.

In welk hotel overnacht u na aankomst in Japan?

Wij vinden goed slapen, gastvrijheid en een prettige sfeer belangrijk als basis voor een zorgeloze reis. Met TAO kiest u voor een aangename start in een comfortabel Westerse stijl 3* hotel. Geniet bij binnenkomst op uw kamer van een kopje thee (of koffie). Uw kamer heeft een eigen badkamer met bad/douche en toilet. Verder kennen de kamers een goede geluidsisolatie en zijn voorzien van een flatscreen TV, een koelkast, een een bureau. Het hotel biedt goede opslagmogelijkheden voor uw bagage. Een hotel in de metropool Tokyo heeft soms een iets andere uitstraling dan een hotel in Kyoto, Hiroshima of Osaka. Bovenal bieden de hotels het comfort wat u van Japan kunt verwachten.

Met TAO boekt u bij een reisorganisator met optimale waarborg.

TAO is aangesloten bij het Garantiefonds reizen, het Calamiteitenfonds en de Vereniging van Kleinschalige Gespecialiseerde Reisorganisaties: 

  • het Garantiefonds Reizen (GGTO)
  • het Calamiteitenfonds (Calamiteitenfonds)
  • de Vereniging voor Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Niet Helemaal Wat U Zoekt? Ga Naar Japan Reizen Op Maat

Boek een maatwerk reis naar Japan

Bij TAO Japan Specialist zijn er volop mogelijkheden om een individuele maatwerkreis te boeken. Met maatwerk bedoelt TAO een reis die volledig is toegespitst op uw interesses en wensen. Wij plakken geen standaard-blokjes aan elkaar.

Waarom reizen op maat?

  • Voor uw specifieke interesses en wensen
  • Once-in-a-life-time
  • Ontmoeting met locals