TAO Japan Specialist: Reizen Op Maat

Zoals wij onze Japan Reizen Op Maat ontwerpen is anders dan anders. Onze maatwerk reizen naar Japan zijn voor mensen die echt iets unieks willen. Daarbij gaat het er vooral om iets bijzonders in Japan te beleven. Op reis hebt u elke dag individuele vrijheid: u deelt uw dag zelf in of TAO regelt voor u een gids.

TAO Reizen Op Maat voor een unieke Japan beleving

Een combinatie van het bijzondere, authentieke, moderne, innovatieve of wellicht het gewone leven in Japan. Waarbij tijdens de reis dorpjes, rijstvelden en steden afgewisseld worden. Reizen met onbegrensde mogelijkheden. TAO Reizen Op Maat is voor reizigers met een diepere interesse in Japan. 'Meet the locals' en ver weg van de gebaande paden het Japanse platteland verkennen.

Eenvoud met oog voor detail

Soms bieden wij voor een eenvoudig maar bijzonder verblijf (zoals overnachten in een tempel, boerderij of berghut). Op een ander moment in de reis afgewisseld met westers comfort, een traditioneel onsen-hotel, een boutique hotel of te gast zijn in een Japans gezin (homestay).

Schrijf u in voor de Japan Reis-Info-Middag

TAO Japan Reizen Op Maat staat garant voor:

  • Uw eigen unieke Japanreis ontwerpen, door samen om tafel te zitten;
  • Elke dag optimale vrijheid;
  • Traditioneel Japanse hotels gecombineerd met Westers comfort;
  • Actief Japan ontdekken. Ver van de gebaande paden;
  • Prachtige wandel- en fietstochten. Trektochten door de bergen;
  • Leuke leerzame excursies (zeker voor kinderen) en mooie routes;
  • Afwisselend met supersnelle bullettrein, boemeltjes, bus, ferry & kabelbaan.

Uw droomreis met onbeperkte extra's

U kunt uw droomreis onbeperkt uitbreiden met extra's. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: Island hopping, berghuttentocht, trouwen in Kimono, Wagyu beef diner, een theeceremonie, een sakeproeverij, bedrijfsbezoek, festival, culturele show, een bezoek aan een kunsteiland, Japanse kookworkshops, logeren in een Japans gezin, Samurai lessen of Sumo worstelen. Door onze jarenlange contacten in Japan, is het voor TAO mogelijk u bijzondere excursies en ontmoetingen aan te bieden. Dat maakt TAO Reizen Op Maat zo uniek!

Het TAO Travel Plan: goed uw weg vinden zonder Japans te spreken

Het TAO Travel Plan is een geheel op uw reisroute samengestelde maatwerk ordner die dient als uw eigen reisbegeleider in Japan.  Hierin zitten álle plattegronden, hotelroutekaartjes, timetables van alle bussen, treinen, kabelbaan of boten op uw hele route zodat u weet wanneer en vanaf waar en hoe laat uw vervoer vertrekt. Ook volop tips, hoogtepunten per plaats, wandelroutes en fietsroutes. Het TAO Travel Plan maakt dat u overal in Japan goed uw weg kunt vinden, zonder dat u Japans spreekt:

Hoe gaat het boeken van een maatwerkreis?

Stap 1

Deelname aan de TAO Japan Reis-Info-Middag

Een goede voorbereiding op Japan nemen wij serieus. Vandaar onze Japan Reis-Info-Middag in kleine groep. Een bijzonder en informatief evenement, waarbij u Japan helemaal beleeft. Inclusief een Japanse thee-proeverij, sake-proeverij, Japanse likeur en bijzonder hartige snacks. Hier ontmoet u meteen de Japan Specialist die samen met u uw reisplan uitwerkt. Voor maatwerk reizigers is deelname verplicht (de kosten voor deze middag worden bij een daadwerkelijke boeking geretourneerd).

Stap 2

TAO Reizen Op Maat óf Easy-to-go Japan?

Na deelname aan de Japan Reis-Info-Middag volgt voor TAO maatwerk reizigers het individuele gesprek. Met de kaart van Japan op tafel zetten wij uw reiswensen om in een unieke droomreis. De Easy-to-go reis heeft een uniek vast reisplan (zonder maatwerk). Deze kan gemakkelijk via internet geboekt worden. Easy-to-go reizigers zijn welkom op onze Japan Reis-Info-Middag maar dit is in tegenstelling tot Reizen Op Maat niet verplicht.

Stap 3

Reizen Op Maat: uw persoonlijk adviesgesprek

In een persoonlijk gesprek inventariseren we uw interesses en reiswensen. Aan de hand hiervan bespreken we de mogelijkheden om met u een unieke Japan reis samen te stellen. Zo komen we tot een realistisch reisplan. Samen stellen we stap voor stap een reisroute op die van dag tot dag beschreven is. TAO biedt u een ruim overzicht aan mogelijkheden en helpt u bij het maken van keuzes die aansluiten bij uw interesses en wensen. Deze aanpak levert u bij de reisvoorbereiding veel tijdwinst op.

Stap 4

Offerte van de TAO Japan Reizen Op Maat

Na het adviesgesprek checken wij nogmaals tot in detail uw reisroute (en dan vooral op timetables en of hij inderdaad realiseerbaar is). De offerte ontvangt u uiterlijk binnen 2 dagen na het gesprek.

Schrijf u in voor de Japan Reis-Info-Middag

Het verschil tussen TAO Reizen Op Maat en Easy-to-go

TAO Japan Specialist biedt en TAO Reizen Op Maat en Easy-to-go Japan reizen. Onderstaand leest u de verschillen tussen deze twee vormen van reizen.

Japan Reizen Op Maat
Easy-to-go Japan reizen
De Japan rondreis
Uw reis wordt in overleg zorgvuldig op maat samengesteld. Zo wordt er rekening gehouden met uw wensen en interesses. De reis is compleet, inclusief vlucht. Maatwerk tot in detail!
Vanaf het eerste kwartaal in 2018 start TAO met Easy-to-go reizen. Iedere Easy-to-go reis is met zorg samengesteld en heeft een goed uitgebalanceerd reisplan. In tegenstelling tot TAO Reizen Op Maat staat de reisroute vast. U boekt zelf uw vlucht naar en van Japan.
De reisroute
In een reistempo dat volledig bij u past, wordt de reis geheel op maat samengesteld. U bespreekt met de TAO specialist uw interesses en wensen. Aan de hand hiervan stelt de TAO specialist de ideale reisroute samen, waarbij geen enkel deel van Japan wordt uitgesloten.
De reisroute is zorgvuldig samengesteld en voert u langs de mooiste bezienswaardigheden. Doel van de Easy-to-go reizen is in korte tijd veel zien en beleven. Een kennismaking met een specifiek deel van Japan.
Verblijf en vervoer
Door ons uitgebreide netwerk in Japan kunnen wij alle mogelijke verblijven aanbieden. Van traditioneel Japans (minshuku of ryokan) tot moderne westerse hotels, van tempels, boerderijen tot homestays. U kunt van tevoren aangeven waaraan de accommodatie moet voldoen en wat bij u past. Vervoer wordt op maat aangeboden (combinatie van bullettrein, boemeltreintjes, bus, boot, kabelbaan, etc.).
Uw volledige reis is vooraf georganiseerd. Alle hotels op de route en vervoer van plaats tot plaats zijn geregeld. De accommodaties bestaan uit door TAO geselecteerde hotels.
Voorbereiding
U begint met een oriënterend bijeenkomst middels de Japan Reis-Info-Middag. Daarna volgt een individueel gesprek met de kaart van Japan op tafel, waar uw interesses en wensen worden uitgediept en omgezet tot een unieke Japan reis. Wij adviseren u 8 tot 10 maanden voor vertrek naar de Reis-Info-Middag te komen.
Alleen te boeken via internet. Deelname aan de Japan Reis-Info-Middag is optioneel.

TAO Trendtour: van hier tot Tokyo, een inspirerende zakelijke maatwerk reis

Het doel van deze reis is inspiratie opdoen of gemotiveerd worden. Het karakter van deze reizen maakt dat deelnemers aan deze reis dieper in contact komen met Japan.

Lezing
Invloed van Japanse waarden op innovatie
Duurzaamheid (waterproject en community development Kumano-kodo)
Workshop cultuurverschillen

Techniek/nieuwigheden
Robots
Innovatie uitgaansleven (sake en whisky, Izakaya, vismarkt, Sapporo beer)
Bedrijfsbezoeken (Toyota, Nissan, Sony, Hitachi, Kawasaki)
Bedrijfsbezoek duurzaamheid (waterproject en community development Kumano-kodo)
Beurs (Foodex Tokyo)
Expositie bezoek Maglev trein/Shinkansen museum

Doelgroep
Gezondheidszorg
Horeca & Food
Automotive

Activiteiten

Uw grote steun: ons uitgebreide relatienetwerk in Japan

Voor al onze reizigers geldt dat bij problemen/ziekte tijdens uw reis in Japan u ondersteuning krijgt van:Schrijf u in voor de Japan Reis-Info-Middag