TAO Japan Specialist: Reizen Op Maat

TAO Japan Specialist ontwerpt Reizen Op Maat en 'Easy-to-go Startpakketten Japan'. Dit doen wij tijdens een 'Reis-Ontwerp-Gesprek'. Dit is totaal iets anders dan reis-blokjes aan elkaar plakken. Wij doen dit samen in een gesprek met de kaart van Japan op tafel. Echt voor mensen die iets unieks willen. Daarbij gaat het er vooral om iets bijzonders in Japan te beleven. Op reis hebt u elke dag individuele vrijheid: u deelt uw dag zelf in of TAO regelt voor u een gids. Wij adviseren u 7 tot 8 maanden voor vertrek naar de Reis-Info-Middag te komen. Lees onderaan deze pagina ook verder over ons: 'Easy-to-go Startpakket'.

TAO Reizen Op Maat: Beleef zo uniek Japan

Een combinatie van het authentieke, moderne, innovatieve of bijzondere Japan, dit in combinatie met het gewone dagelijkse leven op het platteland. Dorpjes, rijstvelden en steden wisselen elkaar af. Reizen met onbegrensde mogelijkheden. TAO Reizen Op Maat is vooral voor reizigers met specifieke interesse of wensen over Japan. 'Meet the locals' op het Japanse platteland, ver weg van de massa en gebaande paden.

Eenvoud met oog voor detail

Soms bieden wij voor een eenvoudig maar bijzonder verblijf (zoals overnachten in een tempel, boerderij of berghut). Op een ander moment in de reis afgewisseld met westers comfort, een traditioneel onsen-hotel, een boutique hotel of te gast zijn in een Japans gezin (homestay).

Schrijf u in voor de Japan Reis-Info-Middag

TAO Japan Reizen Op Maat staat garant voor:

 • Uw eigen unieke Japanreis ontwerpen, met de kaart van Japan op tafel;
 • Elke dag optimale vrijheid. Vul elke dag uw eigen programma in;
 • Traditioneel Japanse hotels gecombineerd met Westers comfort;
 • Actief Japan ontdekken. Ver van de gebaande paden;
 • Prachtige wandel- en fietstochten. Trektochten door de bergen;
 • Leuke leerzame excursies (zeker voor kinderen) en mooie routes;
 • Afwisselend met supersnelle bullettrein, boemeltjes, bus, ferry & kabelbaan.

Uw droomreis met onbeperkte extra's

U kunt uw droomreis onbeperkt uitbreiden met extra's. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: Island hopping, berghuttentocht, trouwen in Kimono, Wagyu beef diner, een theeceremonie, een sakeproeverij, bedrijfsbezoek, festival, culturele show, een bezoek aan een kunsteiland, Japanse kookworkshops, logeren in een Japans gezin, Samurai lessen of Sumo worstelen. Door onze jarenlange contacten in Japan, is het voor TAO mogelijk u bijzondere excursies en ontmoetingen aan te bieden. Dat maakt de TAO Reizen Op Maat zo uniek!

Het TAO Travel Plan: goed uw weg vinden zónder Japans te spreken

Het 'TAO Travel Plan' is een geheel op uw reisroute afgestemde ordner die dient als uw eigen reisbegeleider in Japan.  Hierin zitten álle plattegronden, hotelroutekaartjes, timetables van alle bussen, treinen, kabelbaan of boten op uw hele route zodat u weet wanneer en vanaf waar en hoe laat uw vervoer vertrekt. Ook volop tips, hoogtepunten per plaats, wandelroutes en fietsroutes. Het 'TAO Travel Plan' maakt dat u overal in Japan goed uw weg kunt vinden, zónder dat u Japans spreekt:

Stap voor stap tot een 'Japan Reis-Op-Maat'

Stap 1

Deelname aan de TAO Japan Reis-Info-Dag

Een goede voorbereiding op Japan nemen wij serieus. Vandaar onze Japan Reis-Info-Middag in kleine groep. Een bijzondere en informatieve lezing/workshop, waarbij u Japan helemaal beleeft. Inclusief lekkere hartige snacks en een Japanse Sake-proeverij. Hier ontmoet u Leydy Lübbers, directeur TAO Japan Specialist. Zij voert later ook samen met u het 'Reis-Ontwerp-Gesprek'. Alle TAO maatwerk-reizigers beginnen op de Reis-Info-Dag met kennis van Japan. Daarna volgt een afspraak maken voor het 'Reis-Ontwerp-Gesprek'.

Stap 2

Het 'Reis-Ontwerp-Gesprek'

TAO Maatwerk-reizigers maken een afspraak voor een persoonlijk Reis-Ontwerp-Gesprek'. Nu inventariseren we uw individuele interesses en reiswensen. Aan de hand hiervan bespreken we de mogelijkheden om van een interessante Japan reis uw 'droomreis naar het land van de rijzende zon' te maken. In 2 tot 3 uur tijd komen we tot een uitgebalanceerd reisplan. Samen stellen we uw eigen complete reisroute samen en tonen we van elke plek de mooiste beelden. TAO is uw grote hulp u bij het keuzes maken die helemaal aansluiten bij uw interesses.

Stap 3

De offerte van uw TAO maatwerk-reis

Na het gesprek gaat u met een gerust naar huis. Geen vraagtekens meer en alle mogelijke keuzes gemaakt zijn. Dit is wat u wilde, een partner die geheel met u meedenkt en stap voor stap een unieke reis opzet. De offerte ontvangt u 10 dagen na het gesprek. Puntsgewijs worden alle reisonderdelen op een rijtje gezet. U heeft keuze uit drie pakket-combinaties (combi A of B of C). Bij elk pakket heeft u een keuze tussen eenvoud, comfortabel en meer of minder luxe. Dit betreft alle reisonderdelen wat betreft vervoer, overnachtingen en extra's. U heeft keuzes uit hotels (westers of Japanse stijl), bijzondere herbergen etc. Maar u heeft ook de keuze uit diverse vormen van vervoer. Vanuit het overzicht van alles wat in de offerte aangeboden wordt kiest u zelf hoeveel uw reis mag gaan kosten.

Stap 4

Nieuw: Het 'Easy-to-go-Gesprek'

Hiervoor hebben wij het 'Easy-to-go-Startpakket' ontwikkeld. Reizigers stippelen zelfstandig thuis hun reis door Japan uit. Easy-to-go reizigers nemen vaak maanden de tijd om vol enthousiasme de eigen reisroute samen te stellen. Voorafgaand aan het 'Easy-to-go-Gesprek' ontvangen wij uw voorlopige reisroute (reis van A naar B naar C naar ..... etc). Tijdens het 'Easy-to-go-Gesprek' bestuderen wij uw reisplan en geven aan waar in Japan wij knelpunten zien. Dit gesprek duurt 2 uur (telefoon-/zoomgesprek). Het doel is om onnodig hoge kosten in Japan te voorkomen. Maak gebruik van 40 jaar Japan reiservaring, wij van TAO kennen heel Japan door elke keer weer nieuwe routes uit te zoeken. Wij zien hoe u in uw reisplan honderden euro's op uw reisbudget kunt besparen. Dit betreft alle reisonderdelen zoals voor vliegtickets, diverse landelijke of lokale railpassen. Maar ook de lokale- of regionale vervoerspassen en de Nationale Parken.

Schrijf u in voor de Japan Reis-Info-Middag

Het verschil tussen de TAO Maatwerkreis en het TAO 'Easy-to-go Startpakket'

Bij de TAO Maatwerk-reizen wordt u door ons optimaal ondersteund bij het samenstellen van uw reis. In het 'Reis-Ontwerp-Gesprek' ontwerpen wij samen uw droomreis. Welkom bij het 'TAO-Meeting-Point' in Amsterdam. Uw koffie of thee staat klaar. Lees hieronder de verschillen tussen de TAO 'Reis-Op-Maat' en het 'Easy-to-go Startpakket' Japan.

Japan Reizen Op Maat
Easy-to-go Japan reizen
De individuele rondreis Japan.
Uw TAO 'Reis-op-Maat' wordt stap voor stap zorgvuldig samen met u opgesteld. Wij zorgen voor een uitgebalanceerd reisschema. Tijdens de reis heeft u elke dag de vrijheid om te doen waar u zin in heeft. U ontvangt ons 'TAO Travel Plan' gevuld met lokale plattegronden, routekaarten, wandelroutes en fietstochten. Dit helpt u om keuzes te maken en uw weg te vinden, ook al spreekt u geen woord Japans. Uw reis is geheel verzorgd. Een tour met gids kunnen wij natuurlijk altijd voor u regelen. zo ook alle extra's als bijzondere events, een trouwceremonie, een diner met een Geisha of een theeceremonie. Daarnaast exposities, festivals of unieke 'Digitale Shows'.
Het 'Easy-to-go Startpakket' is nieuw. Echt iets voor avontuurlijke reizigers die zelf informatie over de route verzamelen en de rest ter plekke regelen. Dit kan via voorbeeldreizen van vrienden of internet.

Tijdens het 'Easy-to-go Gesprek' legt onze Japan Specialist uw voorlopige reisroute uit. We kijken waar knelpunten zijn en wat haalbaar is. Zo voorkomt u onnodige risico's onderweg. U kunt honderden euro's op uw reisbudget besparen met onze aanwijzingen. Vooral bij het maken van de juiste keuzes van vliegtickets, railpassen en andere reistrajecten.
Het vervoer en uw reistempo
Maatwerk-reizigers hebben meer mogelijkheden Japanse dorpjes op te zoeken. Wissel zo de supersnelle Shinkansen trein af met historische boemeltreintjes, kabelbaantjes, funiculars, trolley-bussen en boten af. Ervaar de nostalgie tijdens de mooiste trektochten dwars door de bergen en Nationale Parken. Juist dit maakt een Maatwerkreis extra de moeite waard. En geniet ook van een unieke natuurwandelingen langs beeldschone meren. U reist in uw optimale reistempo, soms een rustdag en mogelijk verderop een versnelling.
'Easy-to-go' reizigers willen doorgaans in korte tijd snel een goede indruk krijgen van Japan. Een 'Easy-to-go-Startpakket' is iets voor ervaren reizigers . Voor hen is zo Japan een uitdaging. Japan telt meer dan 500 treinmaatschappijen en kent evenzovele vervoerspassen. Het boeken van een vliegticket of een railpass lijkt niet moeilijk. Maar met een paar tips bespaart u meteen honderden euro's. TAO weet om te gaan met de diversiteit van lokale vervoerstrajecten.
Overnachten in Japan
Door ons uitgebreide netwerk in Japan kunnen wij u een grote variatie aan overnachtingen aanbieden. Van traditioneel Japanse herbergen tot moderne westerse hotels, in een tempel, boerderij, of bij Japanners thuis. Daarnaast zijn er de traditionele herbergen met de heerlijkste natuurbaden (heetwaterbron of de Onsen). Elke reis opnieuw vinden wij mooie pareltjes.
In het 'Easy-to-go Startpakket' is inbegrepen dat voor u bij aankomst de eerste 2 nachten in een comfortabel 3-sterren hotel geboekt zijn. Voor de rest van de reis bent u geheel vrij. U gaat op de bonnefooi of boekt u vooraf hotels. Japan heeft een grote keuze van guesthouses, capsule-hotels of sterren hotels.
Stap voor stap op weg.
Maatwerk-reizigers oriënteren zich eerst op de TAO Japan Reis-Info-Dag. Daarna volgt een individueel 'Reis-Ontwerp-Gesprek' met de landkaart van Japan voor ons. Om u een beeld van uw reis te geven tonen wij ook een persoonlijke PowerPoint presentatie. Inclusief onverwachte pareltjes waar u niet direct op zou komen. Al uw interesses en wensen zijn uitgediept en omgezet tot uw persoonlijke unieke Maatwerkreis Japan. Een reis anders dan alle andere Japan reizen. We werken zo samen naar de definitieve reisroute toe.
Easy-to-go reizigers kiezen zelf of ze wel (of juist niet) deel willen nemen aan de TAO Reis-Info-Dag. U mist veel maar u bij daar helemaal vrij in. U start uiteindelijk thuis met een routeplan. Uw voorlopige reisroute stuurt u naar TAO en vanuit 40 jaar reiservaring bestuderen wij van begin tot eind. Ga er gerust van uit dat wij de hele route zelf bereisd hebben. Let wel, groepsreizen reizen van hot naar her in een heel hoog tempo.
Wat kunt u verwachten?
In het 'Reis-Ontwerp-Gesprek' tonen wij welke reis voor u ontworpen is. Gecombineerd vol prachtige beelden krijgt u een goede indruk van uw reis. In de offerte vindt u alle reisonderdelen die TAO voor u boekt. U bepaalt zelf uw reissom. U heeft keuze uit drie pakket-combinaties (combi A, B of C). Bij elk pakket heeft u een keuze tussen eenvoud, comfortabel en luxe. Dit is zowel voor vervoer, maaltijden, overnachtingen als extra's.
Het 'Easy-to-go Startpakket' maakt dat u ontspannen aan de reis begint. Vanaf het vliegveld direct naar het door TAO geboekte hotel. Inchecken er hup op pad om de omgeving te verkennen. Gaat u te voet op pad, huurt u een fiets of is er misschien een hop-on-hop-off bus. Wat het belangrijkst is dat u vastberaden op pad kunt en door de opstart risico's en knelpunten vermijdt.
Inclusief in het TAO aanbod

De 'Maatwerkreis':

 • De Japan 'Reis-Info-Dag' in A'dam;
 • Het Reis-Ontwerp-Gesprek (3 uur) bij TAO in Amsterdam;
 • Mooie presentatie van plaats-tot-plaats;
 • Een persoonlijk dag-tot-dag schema;
 • Keuze uit eenvoud, comfort of luxe;
 • De beste kaart van Japan, hierin stippelen wij uw reisroute uit;
 • Vanaf € 4149,- p.p. (v.a. 2 reizigers, incl. alle hotels, vervoer én extra's);
 • Reisduur: vanaf 18 dagen in Japan.

Gegarandeerd een droomreis zonder zorgen.

Het 'Easy-to-go Startpakket':

 • Het 'Easy-to-go Gesprek' (2 uur) per telefoon of zoom.;
 • Check reisroute op haalbaarheid. Voorkom onnodige kosten en risico's;
 • Bespaar honderden euro's op uw reisbudget;
 • Ontvang de beste kaart van Japan
 • 2 nachten comfortabel 3-sterren hotel in Tokyo, Kyoto of Osaka bij aankomst in Japan;
 • Prijs € 333,- p.p. (v.a. 2 reizigers);
 • Reisduur: maximaal 3 maanden.

Een ideale start voor een avontuurlijke reis.

TAO Trendtour: van hier tot Tokyo

.

Uw grote steun: ons uitgebreide relatienetwerk in Japan

Voor al onze reizigers geldt dat bij problemen/ziekte tijdens uw reis in Japan u ondersteuning krijgt van:Schrijf u in voor de Japan Reis-Info-Middag